Vacature handsloper

Op zoek naar een handsloper vacature?

Ben jij een ervaren handsloper en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of wil jij graag beginnen in dit vak en ben je op zoek naar een bedrijf dat jou een kans wil geven? Wat je wensen op dit gebied ook zijn, wij hebben bij Intermilieu regelmatig een vacature voor handsloper klaarstaat op onze website. We zijn altijd op zoek naar mensen die ons willen helpen bij het duurzaam slopen van gebouwen en die zich daar ook volledig voor willen inzetten. Als handsloper heb je een belangrijke functie. Je zorgt er niet alleen voor dat een pand grondig wordt gesloopt, maar ook dat de materialen die hierbij vrijkomen kunnen worden hergebruikt.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Zoek jij een vacature voor handsloper?

Bij Intermilieu zijn we altijd op zoek naar goede handslopers. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van circulair slopen. Met andere woorden, we slopen niet zomaar een pand, we proberen de materialen die hierbij vrijkomen zoveel mogelijk intact te houden. Dit, zodat deze materialen weer opnieuw kunnen worden gebruikt. Dit is een duurzame manier van slopen, die ons helpt de impact op het milieu van onze werkzaamheden zoveel mogelijk te beperken. Wil jij ons ondersteunen in onze milieuvriendelijke manier van slopen? Dan horen we graag van je.

De perfecte handsloper vacature

Als jij een vacature voor handsloper op onze website hebt gevonden die je aanspreekt, dan horen we graag van je. We gaan dan een keer met je om tafel om te bekijken of jij de handsloper vacature voor ons in kan vullen zoals wij dit voor ogen hebben. Heb je al ervaring met handslopen en zet je deze graag in voor ons bedrijf? Of ben je nieuw in het vak maar bruis je wel van het enthousiasme om aan de slag te gaan? Bij Intermilieu mag je dan rekenen op een uitdagende baan bij een mooi bedrijf. Je krijgt een verantwoordelijke functie die binnen ons bedrijf zeer belangrijk is.

Een greep uit onze opdrachtgevers