Over ons

Wij creëren ruimte voor nieuwe plannen.
Nieuwe ruimte die nodig is om te leven.

Over Intermilieu B.V.

Samen ruimte maken voor de toekomst

Door de in de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring is Intermilieu B.V. een toonaangevend, modern, internationaal opererend bedrijf dat actief is in de sloop-, recycling- en saneringsbranche.

Met goed opgeleid personeel en met ondertussen een uitgebreid machinepark en eigen middelen weet Intermilieu B.V.  de uiteenlopende projecten aan te kunnen pakken. Op deze manier zetten wij ons samen met architecten, (bouw-) aannemers, projectontwikkelaars, netbeheerders en overheidsinstanties in om ruimte te maken voor de toekomst.

Specialistische sloopwerken, amoveer- en milieutechniek

Door de in de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring weet Intermilieu B.V. passende plannen neer te leggen bij haar opdrachtgevers. Voor zowel renovatiesloop als complexe totaalsloop kunt u bij ons terecht. Met onze jarenlange ervaring zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van sloop-, amoveer- en saneringsprojecten met extra aandacht voor het veilig werken, circulariteit en het milieu.

Intermilieu B.V.  is een totaal sloopbedrijf dat vele capaciteiten kent. sloopwerkzaamheden, asbestsanering, bodemsanering en boren & zagen behoort tot ons totaalpakket waarbij we streven naar perfectionisme. Onze expertises komen tot uiting in het afstemmen van alle opties op de wensen en behoeften van onze klanten.

Een greep uit onze opdrachtgevers