Vacature demontage medewerker

Zoek jij een vacature voor demontage medewerker?

Wil jij werken als demontage medewerker, bij een sloopbedrijf dat duurzaam werkt en altijd zorgt voor de beste arbeidsomstandigheden? Dan raden wij je aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de vacatures die wij bij Intermilieu voor je klaar hebben staan. Je kunt hier een vacature voor demontage medewerker vinden die aansluit op wat jij zoekt. We zijn zowel op zoek naar ervaren demontage medewerkers, als naar medewerkers die net pas beginnen met het demonteren van gebouwen en interieurs. Meer weten? Je mag altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Wat doet een demontage
medewerker precies?

Als jij een vacature voor demontage medewerker zoekt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben altijd wel een vacature voor demontage medewerker voor je klaarstaan waar professionals zich door uitgedaagd voelen. Maar wat doet een demontage medewerker nou precies? Een demontage medewerker is een specialist op het gebied van demonteren of slopen van bepaalde onderdelen van een gebouw. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de onderdelen die jij demonteert weer hergebruikt kunnen worden. Intermilieu werkt namelijk altijd zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk. Vandaar ook dat een duurzame instelling bij onze medewerkers altijd een vereiste is.

Meer weten over een vacature voor demontage medewerker?

Bij Intermilieu zijn we gespecialiseerd in het op een duurzame manier slopen van gebouwen. We stellen dan ook in elke vacature voor demontage medewerker dat onze toekomstige medewerkers hier affiniteit mee moeten hebben. Hergebruik van de materialen die wij demonteren is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvisie. Neem dan ook contact met ons op als je meer wil weten over een bepaalde demontage medewerker vacature. We bekijken dan samen met jou of jij de aangewezen persoon bent om bij ons aan de slag te gaan. We vertellen je dan ook meer over wat wij je te bieden hebben bij ons bedrijf.

Een greep uit onze opdrachtgevers