Vacature betonboorder


Afspraak maken

Een vacature voor betonboorder bij Intermilieu

Wil jij aan de slag als betonboorder? Dan raden wij je aan om eens te kijken bij de vacatures die we bij Intermilieu voor je klaar hebben staan. We zijn altijd op zoek naar professionals op het gebied van betonboren, die ons willen ondersteunen bij onze sloopwerkzaamheden. Hiervoor zijn we zowel op zoek naar ervaren betonboorders die al aan vele projecten hebben meegewerkt, maar ook enthousiaste betonboorders die pas aan het begin van hun loopbaan staan. Kijk op onze website of je een vacature voor betonboorder ziet staan die aansluit op wat jij voorstelt bij het werk van betonboorder.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.


Lees meer

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.


Lees meer

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.


Lees meer

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.


Lees meer

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.


Lees meer


Lees meer


Lees meer


Lees meer


Lees meer


Lees meer

Heb jij een betonboorder vacature gevonden die je aanspreekt?

Intermilieu is een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van duurzame amoveerprojecten. We willen niet alleen een gebouw slopen, maar dit vooral ook op een duurzame manier doen. Zodoende houden we bij sloopwerkzaamheden er rekening mee om zoveel mogelijk materialen te besparen, zodat deze weer kunnen worden hergebruikt. Ook als betonboorder speel jij daar een rol in. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Wil jij reageren op een vacature als betonboorder? Neem dan contact met ons op om een afspraak met ons te maken. We bekijken dan of jij de aangewezen persoon bent om bij ons als betonboorder aan de slag te gaan.


Afspraak maken

Invulling geven aan een vacature voor betonboorder

Intermilieu is altijd op zoek naar professionals. Als jij bij ons aan de slag wil gaan, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Bij ons mag je rekenen op de beste arbeidsomstandigheden en een goed salaris. Daarnaast krijg je bij ons de waardering die je als professional verdient. Staat er momenteel geen vacature als betonboorder op onze website die je aanspreekt? Kom dan op een later tijdstip nog eens terug om te zien wat wij voor nieuwe vacatures voor je klaar hebben staan. Intermilieu is een bedrijf dat op een duurzame manier wil slopen. We leveren met onze manier van slopen een bijdrage aan een beter milieu.

Een greep uit onze opdrachtgevers