Transformator Tytsjerk

Transformator Tytsjerk

Samen ruimte maken voor de toekomst

Intermilieu B.V.  is uw partner op het gebied van amoveertechniek.

Intermilieu B.V. staat voor een gedegen aanpak van uw amoveerproject. Met ervaren medewerkers en focus op hoogwaardig hergebruik van materialen maken wij meer van uw project. Onze amoveerteams demonteren gebouwen, installaties en infrastructuur. Dit om alle materialen zo hoogwaardig mogelijk in te zetten via ons netwerk en dat van onze partners.

Transformator

Tijdens het transport van een nieuwe transformator is het fout gegaan. De weg onder het transport is weg gezakt en de transformator is op zijn zijkant in een sloot beland. De sloot ligt naast een weiland met veen grond. Het uithijsen van de transformator was geen optie. In samenwerking met ons zusterbedrijf heeft Intermilieu de transformator geamoveerd. 

De transformator van maar liefst 250 ton is volledig om locatie geamoveerd. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd in een afgesloten tent. En met uiterste voorzichtigheid en precisie. Aangezien er veel brandbare materialen in de transformator aanwezig zijn. ongeveer 95% van de transformator is hergebruikt of gerecycled.