Slopen stroomveld

Een stroomveld laten slopen

Indien stroomvelden niet meer worden gebruikt, is het belangrijk om deze zo goed en veilig mogelijk weg te halen. Per slot van rekening kan het terrein waar het stroomveld op gesitueerd is ook op een andere manier worden gebruikt. Het is daarbij wel belangrijk om voorzichtig te werk te gaan bij het slopen van een stroomveld. Het gaat hier nu eenmaal nog steeds om een elektrisch veld waar gevaarlijke situaties bij kunnen ontstaan. Een stroomveld slopen kunt u dan ook het beste overlaten aan de specialisten van Intermilieu. We hebben mensen klaarstaan met veel ervaring op dit gebied, die graag ook met uw veld aan de slag gaan.

Wilt u bij uw bedrijf een
stroomveld laten slopen?

Neem vandaag nog contact met ons op als u een stroomveld op uw terrein heeft dat weg mag. Het kan natuurlijk ook altijd dat u een terrein heeft overgenomen waar nog een stroomveld op aanwezig is dat u niet van plan bent te gaan gebruiken. Als wij bij een bedrijf een stroomveld slopen, dan zorgen wij ervoor dat dit in zijn geheel wordt verwijderd. U kunt het terrein dan ook zonder problemen gaan gebruiken voor andere doeleinden. Bij het slopen van een stroomveld gaan wij altijd zo duurzaam mogelijk te werk. We beschadigen de onderdelen niet, zodat deze weer kunnen worden hergebruikt bij een ander stroomveld.

Ons bedrijf inschakelen om een stroomveld te slopen

Een stroomveld slopen is een van de specialiteiten van ons bedrijf. We staan dan ook klaar om ervoor te zorgen dat u straks van het stroomveld af bent. Het is daarbij ook mogelijk om het veld in zijn geheel te recyclen, zodat dit op een andere locatie hergebruikt kan worden. Naast het slopen van een stroomveld zijn wij ook in te schakelen als er een gebouw of object gesloopt moet worden. Ook hier gaan wij milieubewust te werk. We willen dat onze werkzaamheden zo min mogelijk impact hebben op onze omgeving. Meer weten? Neem een kijkje bij de informatie over ons bedrijf die u op deze website terug kunt vinden. We zijn ook altijd beschikbaar om uw vragen over ons bedrijf en onze werkzaamheden te beantwoorden.

Een greep uit onze opdrachtgevers