Slopen koppelveld

Een koppelveld laten
slopen door Intermilieu

Bent u de eigenaar van een terrein waar een koppelveld aanwezig is, maar wilt u dit veld niet meer gebruiken? Dan is het goed om dit veld op een grondige en duurzame manier weg te laten halen. Een koppelveld slopen is een van de specialiteiten van Intermilieu. We hebben mensen in dienst die alles weten van zowel slopen als elektriciteit en die dit voor u zo veilig mogelijk kunnen uitvoeren. We kunnen er daarbij ook voor zorgen dat uw veld niet zomaar wordt weggehaald, maar dat de verschillende onderdelen weer worden hergebruikt. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Bij uw bedrijf een koppelveld slopen

Er komt bij het slopen van een koppelveld heel wat kijken. We hebben het hier nu eenmaal over een elektrisch veld. Dat wordt dan wel niet meer gebruikt, maar dat betekent niet dat er geen gevaarlijke situaties mee kunnen ontstaan. We gaan zo grondig mogelijk te werk, om ervoor te zorgen dat uw koppelveld straks op een duurzame manier is verwijderd. We willen met onze werkzaamheden zo min mogelijk impact hebben op het milieu en hebben dan ook partners klaarstaan die ons helpen een goede plek te vinden voor de onderdelen die hergebruikt moeten worden.

Laat ons bedrijf uw koppelveld slopen

Een koppelveld heeft een belangrijke functie. Als het echter niet meer wordt gebruikt, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw veld zo netjes mogelijk wordt weggehaald. Intermilieu heeft al op meerdere locaties door het hele land koppelvelden gesloopt en gerecycled. We verzorgen dit graag ook voor u. Neem dan ook contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt ook een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie over ons bedrijf die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan.