SF6 gas saneren

SF6 gas laten saneren

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het saneren van SF6 gas? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden op dit gebied die wij u bij Intermilieu te bieden hebben. Onze mensen staan klaar om bij u langs te komen en de situatie in ogenschouw te nemen. Aan de hand hiervan stellen wij dan een plan op waarmee het SF6 gas saneren snel en veilig zal gebeuren. Wij hebben vele jaren ervaring op het gebied van alles wat milieutechniek te maken heeft. We zetten onze kennis en ervaring graag in voor het saneren van SF6 gas bij uw bedrijf.

U wilt SF6 gas laten saneren?

SF6 gas is een speciaal gas dat is ontwikkeld om te fungeren als isolatiegas of vonkblusmiddel. Het wordt bijvoorbeeld gebruikt bij schakelstations in het elektriciteitsnetwerk, om er zo voor te zorgen dat er geen brand kan ontstaan door vonken die vrijkomen. Het is een gas dat ook bekend staat onder de naam zwavelhexafluoride. Het is een samenstelling van zwavel en fluor, die kleur- en geurloos is. Momenteel wordt er steeds meer overgestapt van het gebruik van SF6 naar zuivere lucht, aangezien SF6 negatieve gevolgen kan hebben voor de gezondheid. Wilt u dat wij SF6 gas saneren? Dan weten wij hoe dit veilig moet gebeuren.

Door Intermilieu SF6 gas laten saneren

Intermilieu is een bedrijf dat weet hoe het saneren van SF6 moet gebeuren. Daarnaast hebben wij ook vele jaren ervaring met het saneren van bijvoorbeeld PCB, Chroom 6 en asbest. Ook voor bodemsanering zijn wij in te schakelen. Neem dan ook contact met ons op om meer te weten te komen over wat wij voor u kunnen betekenen. We komen graag een keer bij u langs om te bekijken in welke mate er SF6 aanwezig is en hoe wij dit het beste kunnen verwijderen. Voor meer informatie over ons bedrijf kunt u altijd een kijkje nemen op de overige pagina’s van deze website. Hier vertellen wij u ook meer over het saneren van SF6 gas.

Een greep uit onze opdrachtgevers