Renovatie sloopwerk

Professioneel renovatie sloopwerk

Wilt u uw pand grondig laten renoveren en wilt u hier een circulair sloopbedrijf voor inschakelen? Dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met Intermilieu. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die als geen ander weten wat er bij het slopen voor een renovatie allemaal komt kijken. We helpen u niet alleen door dit op een duurzame manier te doen, maar ook door de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Waarom zou u een pand slopen, als de dragende constructie nog in perfecte staat is? Renovatie sloopwerk is dan de beste oplossing. Er hoeft geen nieuwe constructie te worden gemaakt, wat bespaart op tijd en kosten.

Sloopwerk en renovatie bij uw pand

U heeft een pand dat zijn beste tijd heeft gekend en wilt dit grondig laten renoveren? Sloopwerk voor renovatie is dan de beste oplossing. Het hele pand wordt dan ontmanteld, maar de constructie laten we staan. Vaak is deze constructie namelijk nog in prima staat en is het zonde om een nieuwe constructie neer te zetten. Bij Intermilieu hebben we veel ervaring met renovatie sloopwerk. We halen dan zaken als kozijnen, muren, wanden en vloeren weg. Zo ontstaat er een situatie waarbij het mogelijk is om het gebouw met nieuwe muren opnieuw in te delen. De weggehaalde materialen worden dan weer hergebruikt in een nieuw pand, of bij de renovatie van het huidige pand. Zo kunt u ook nog op de kosten besparen.

Voordelen van sloopwerk voor renovatie

Als u ervoor kiest om een pand niet helemaal te slopen, maar de constructie te laten staan, dan brengt dat meerdere voordelen met zich mee. Zo hoeft er niet een nieuwe constructie te worden geplaatst, wat flink wat tijd scheelt. Daarbij is renovatie sloopwerk beter voor het milieu, waarbij het ook in kosten scheelt. We vertellen u graag wat voor andere voordelen u uit sloopwerk renovatie kunt halen. Ook vertellen we dan meer over circulair slopen en hoe een duurzame vorm van sloopwerk mogelijk is. Intermilieu is namelijk gespecialiseerd op dit gebied en heeft door de jaren heen al heel wat panden circulair gesloopt.

Een greep uit onze opdrachtgevers