Renovatie sloop

De specialist op het gebied van renovatie sloop

Heeft u een gebouw waar grondig aan gerenoveerd moet worden? Is het daarbij eigenlijk het beste als alleen de dragende constructie blijft staan en dat verder alles wordt verwijderd. Dit proces heet renovatie sloop. Bij Intermilieu zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van een renovatiesloop. We nodigen u dan ook uit om contact met ons op te nemen als u een gebouw heeft dat aan een dusdanig grondige renovatie toe is. Sloop voor renovatie is een effectieve manier om ervoor te zorgen dat u een pand een tweede kans krijgt. Dit scheelt daarbij op kosten en is een duurzame manier van renoveren. Duurzaamheid staat bij Intermilieu dan ook voorop.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Sloop voor renovatie

Soms is een gebouw dusdanig verouderd, dat het het beste is als het gesloopt wordt. Vaak is dit dan toch zonde, omdat er met de constructie van het gebouw niks mis is. Renovatie sloop is dan de beste oplossing. De dragende constructie blijft staan, maar alle inpandige ruimten, muren, vloeren, kozijnen en wanden worden verwijderd. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om met nieuwe, extra draagmuren de indeling van het pand te veranderen. Renovatiesloop is een methode die we bij Intermilieu graag aanbieden. U bespaart dan op grondstoffen, wat niet alleen lagere kosten met zich meebrengt, maar ook beter is voor het milieu. Het scheelt daarbij ook tijd, omdat er niet eerst weer een geheel nieuwe constructie neer hoeft te worden gezet.

Meer weten over renovatiesloop?

Als u een pand heeft dat volgens u in aanmerking komt voor renovatie sloop, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen om de mogelijkheden hiervan met ons door te nemen. Intermilieu is een amoveerbedrijf dat duurzaamheid en het milieu hoog in het vaandel heeft staan. We raden u dan ook aan om ons in te schakelen als u wilt dat een pand duurzaam wordt gesloopt of gerenoveerd. Sloop voor renovatie is een perfecte oplossing die steeds vaker wordt gebruikt. Het is dan ook zonde om een goede constructie niet meer te gebruiken, terwijl deze nog jaren mee zou kunnen gaan.

Een greep uit onze opdrachtgevers