Renovatie sloop project

Wilt u een renovatie sloop project opstarten?

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van sloopwerk, die voor u een renovatie sloop project op kan starten? Dan raden wij u aan om hiervoor contact op te nemen met Intermilieu. Wij hebben mensen in dienst die veel ervaring hebben met het opzetten van een project waarbij renovatie en sloop samengaan. In de basis betekent dit dat een pand gesloopt wordt, maar dat de constructie hierbij wel blijft staan. Dit scheelt tijd en kosten, waarbij er ook aan de duurzaamheid wordt gedacht. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak om onze specialiteiten door te nemen.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Een sloop project voor een renovatie

Bij het renoveren of slopen van een pand moet aan veel zaken worden gedacht. Wat gaat het kosten? Hoe lang gaat het duren? Hoeveel overlast ontstaat er voor de omgeving? En wat is de impact van sloopwerkzaamheden op het milieu? Bij Intermilieu hebben we veel ervaring met het opzetten van een project waarbij renovatie en sloop met elkaar worden gecombineerd. Wij zorgen ervoor dat alles om de constructie heen wordt verwijderd, maar dat de constructie zelf gewoon blijft staan. De materialen die door ons worden verwijderd worden dan weer zoveel mogelijk hergebruikt. Zo willen we op een duurzame manier met ons werk omgaan en zo min mogelijk impact hebben op het milieu.

Meer weten over een sloop project met renovatie als doel?

Indien u meer wilt weten over wat Intermilieu voor u kan betekenen, raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen om uw vragen aan ons te stellen. U kunt hier ook meer informatie over vinden op de overige pagina’s van deze website. Intermilieu is gespecialiseerd in duurzaam slopen, maar heeft daarnaast ook veel kennis in huis op het gebied van milieutechniek. Zo kunt u er op rekenen dat het slopen en renoveren van een pand niet alleen maar duurzaam, maar vooral ook veilig gebeurt.

Een greep uit onze opdrachtgevers