Middenspanning Born

Middenspanning Born

Samen ruimte maken voor de toekomst

Intermilieu B.V.  is uw partner op het gebied van amoveertechniek.

Intermilieu B.V. staat voor een gedegen aanpak van uw amoveerproject. Met ervaren medewerkers en focus op hoogwaardig hergebruik van materialen maken wij meer van uw project. Onze amoveerteams demonteren gebouwen, installaties en infrastructuur. Dit om alle materialen zo hoogwaardig mogelijk in te zetten via ons netwerk en dat van onze partners.

Middenspanning

In opdracht van een Netbeheerder heeft Intermilieu B.V. in Born een totaalklus uitgevoerd. Op dit terrein staat een middenspanningsinstallatie met gebouw dat door de energietransitie vervangen moest worden.

We zijn begonnen met het opgraven en verwijderen van een volledig kabeltracé van de installatie. Aansluitend hebben wij al het straatwerk weer in originele staat terug gebracht. Al het asbest uit de oude installatie is door Intermilieu gesaneerd. Samen met bij behorende gebouw en fundatie hebben wij de installatie geamoveerd. De hal is nog in bijzonder goede staat, samen met onze partner Stadsmijn Achterhoek is een passende tweede bestemming voor de hal gevonden.