Diamantboor bedrijf

Een diamantboor bedrijf inschakelen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van boorwerkzaamheden, die u in kunt zetten bij de sloop of renovatie van een gebouw of object? Neem dan vandaag nog contact op met Intermilieu. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het amoveren van een gebouw, terrein of object. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met onze boren meehelpen bij werkzaamheden. We hebben betonboren voor de hardere oppervlakken, maar we kunnen ook een diamantboor inzetten. Als diamantboorbedrijf gebruiken we deze soort boren vooral bij het boren van zachte en zanderige materialen.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Door ons bedrijf diamant laten boren

Een diamantboor is een kleiner soort boor, die vooral te gebruiken is als er zachte materialen moeten worden geboord. Denk dan bijvoorbeeld aan kalkzandsteen, baksteen of gasbeton. Met een diamantboor zorg je ervoor dat er bij het boren niet al teveel stof vrijkomt, wat wel kan gebeuren als er een andere soort boor wordt gebruikt. Een diamantboor is over het algemeen kleiner dan een gewone boor en is daardoor eenvoudiger te gebruiken. We hebben mensen in dienst die veel expertise hebben op het gebied van werken met een diamantboor. We zetten deze mensen graag in bij uw project, zodat u er op kunt rekenen dat dit zo effectief en veilig mogelijk gebeurt.

Meer weten over ons diamantboor bedrijf?

Indien u meer wilt weten over wat ons bedrijf allemaal voor u kan betekenen, raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u op de hoogte te brengen van onze werkzaamheden, of om een afspraak met u te maken. Intermilieu is de specialist als het aankomt op het amoveren van bijvoorbeeld een gebouw. Daarnaast weten wij ook alles van milieutechniek. Komen wij bij onze werkzaamheden als diamantboorbedrijf iets tegen wat gesaneerd moet worden, denk aan asbest of Chroom 8, dan kunnen wij dit eenvoudig en veilig voor u verwijderen voordat we verder gaan met het project.

Een greep uit onze opdrachtgevers