Professioneel demonteren van hoogspanningsvelden

Professioneel demonteren van hoogspanningsvelden

Beschikt u over een of meerdere hoogspanningsvelden op uw terrein, maar gebruikt u deze niet meer? Dan is het zonde als al die ruimte wordt ingenomen door iets wat effectief nutteloos is. Indien u dan voor het demonteren van hoogspanningsvelden kiest, dan raden wij u aan om hiervoor een professioneel bedrijf inschakelt. Per slot van rekening kunnen er bij hoogspanningsvelden gevaarlijke situaties ontstaan, die u koste wat kost zult willen vermijden. Voor hoogspanningsvelden demonteren schakelt u de specialisten van Intermilieu in. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat hier allemaal bij komt kijken.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Ons bedrijf voor het demonteren van hoogspanningsvelden inschakelen

Intermilieu is een bedrijf dat is gespecialiseerd op het gebied van het slopen van gebouwen, objecten en terreinen. Het demonteren van hoogspanningsvelden behoort tot deze specialiteiten. Wij gaan hierbij grondig te werk. De materialen die we demonteren willen we in zo goed mogelijke staat houden, zodat deze op een later tijdstip kunnen worden hergebruikt. We willen ons werk op een zo duurzaam mogelijke manier doen, waar ook nog eens bij komt dat we de kosten voor u door deze werkwijze zo laag mogelijk kunnen houden. 

Meer weten over hoogspanningsvelden demonteren?

Indien u ons bedrijf voor het demonteren van hoogspanningsvelden in wilt schakelen, raden wij u aan om hier contact over op te nemen met ons. We beantwoorden graag alle vragen over dit onderwerp die u maar kunt hebben en kunnen gelijk met u een afspraak maken. We komen dan bij u langs om te bekijken hoe we onze werkzaamheden het beste uit kunnen voeren. Naast het ontmantelen van hoogspanningsvelden zijn we ook in te schakelen als er bijvoorbeeld een gebouw of een object moet worden gesloopt. Ook bij milieutechnische vraagstukken staan wij voor u klaar. Zo kunnen wij voor u op een zo veilig mogelijke manier asbest, chroom 6 of PCB saneren.

Een greep uit onze opdrachtgevers