Circulaire sloper

Een circulaire sloper inschakelen

Bij het slopen van een pand komt heel wat kijken. Hoe zorgt u ervoor dat dit zo veilig mogelijk gebeurt, waarbij de omgeving hier zo min mogelijk last van heeft. Dat niet alleen, maar u zult de kosten ook zoveel mogelijk willen beperken, waarbij er ook aan het milieu moet worden gedacht. Bij Intermilieu helpen wij u graag om hier de juiste beslissingen te nemen. Wij zijn werkzaam als circulaire sloper. We zorgen er zodoende niet alleen voor dat een pand goed wordt gesloopt, maar ook dat de materialen die bij de sloop vrijkomen zoveel mogelijk kunnen worden hergebruikt. Als sloper in het circulaire circuit willen we zo een bijdrage leveren aan duurzaamheid en een beter milieu.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Sloopwerkzaamheden op circulaire basis laten doen door sloper Intermilieu

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat sloopwerkzaamheden zoveel mogelijk op circulaire basis worden uitgevoerd. Bij het slopen van een pand komt veel restmateriaal vrij. Als dit gewoon wordt weggegooid, dan is dat een belasting voor het milieu, waarbij er ook nog eens nieuwe materialen uit het milieu moeten worden gehaald. Als er echter voor wordt gekozen om een circulaire sloper in te schakelen, dan is de belasting voor het milieu vele malen minder. Daar komt dan nog bij dat de kosten ook omlaag gaan, aangezien bij de bouw van een nieuw pand, of een renovatie, minder materialen hoeven worden aangekocht.

Een sloper circulaire stijl inschakelen

Wilt u uw pand laten slopen door een circulaire sloper? Dan is het goed om hier contact over op te nemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het slopen van uw gebouw, waarbij we de duurzaamheid hierbij altijd goed in de gaten houden. Elders op deze website vindt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen en wat circulair slopen precies inhoudt. Sloopwerkzaamheden op circulaire basis laten doen door sloper Intermilieu is de beste keuze als u bij het slopen van een pand ook aan het milieu wilt denken.

Een greep uit onze opdrachtgevers