Circulair slopen

Een pand circulair laten slopen

Wilt u een pand laten slopen, maar wilt u hierbij het milieu zo min mogelijk belasten? Vindt u het zonde als alle grondstoffen die bij de bouw van een pand zijn gebruikt zomaar worden weggegooid? Circulair slopen is in beide gevallen dan een goede oplossing. Bij Intermilieu zijn we gespecialiseerd op het gebied van deze manier van slopen. We hebben duurzaamheid en milieuvriendelijkheid dan ook hoog in het vaandel staan. Als wij worden ingeschakeld voor het slopen van een pand, dan zorgen wij ervoor dat dit slopen altijd circulair gebeurt.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Waarom zou u een pand circulair laten slopen?

Wellicht heeft u nog niet eerder gehoord van de mogelijkheid om een pand circulair te laten slopen? De circulaire economie begint steeds meer voet aan de grond te krijgen. Niet verwonderlijk ook, want men is er steeds meer van doordrongen dat het belangrijk is om grondstoffen zo veel mogelijk te hergebruiken. Bij het slopen van een pand komen er ook heel wat grondstoffen vrij die zo weer kunnen worden gebruikt bij de bouw of renovatie van een ander pand. Wij vinden het zonde als er dan niks met deze materialen meer wordt gedaan. Wij zorgen ervoor dat panden dusdanig worden gesloopt dat er zoveel mogelijk opnieuw kan worden gebruikt. 

Slopen circulair uitvoeren

Circulair laten slopen is een manier van slopen waar u Intermilieu altijd voor in kunt schakelen. Wij hebben bij alle projecten die wij uitvoeren altijd aandacht voor het milieu, duurzaamheid en goede arbeidsomstandigheden. We voldoen hierbij altijd aan de wet- en regelgeving. We denken aan klanttevredenheid, veiligheid van ons personeel en het verbeteren en minimaliseren van onze uitstoot. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. Een gebouw door ons circulair laten slopen is een garantie voor hoogwaardig hergebruik van materialen.

Een greep uit onze opdrachtgevers