Circulair sloopbedrijf

Een circulair sloopbedrijf inschakelen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat sloopwerkzaamheden uit kan voeren? Ziet u dan het liefst dat deze werkzaamheden zo circulair mogelijk worden uitgevoerd? Het inschakelen van een circulair sloopbedrijf is dan de beste oplossing. Bij Intermilieu zijn we als sloopbedrijf geheel circulair. Met andere woorden: we proberen zoveel mogelijk materialen die uit het gesloopte pand komen zo goed mogelijk te preserveren. Ze kunnen dan weer worden hergebruikt bij bijvoorbeeld de bouw van een nieuw pand, of bij een renovatie. We horen graag van u indien u ons in wilt schakelen bij het circulair slopen van een pand.

Sloopwerkzaamheden circulair laten doen door sloopbedrijf Intermilieu

Bij het slopen van een pand komt veel materiaal vrij. U heeft het vast wel eens gezien als er een pand werd gesloopt: grote stapels puin die na afloop van het slopen worden afgevoerd, waarna er eigenlijk niks meer mee wordt gedaan. Wij vinden dit zonde, omdat het hier vaak gaat om materialen die prima kunnen worden hergebruikt. We vinden circulair slopen dan ook een perfecte oplossing. Zo zijn er bij de bouw van een volgend gebouw minder grondstoffen nodig, komt er minder afval in het milieu en kan er daarbij ook nog eens op de kosten worden bespaard.

Een sloopbedrijf dat circulair werkt

Bij Intermilieu vinden we het belangrijk om aandacht te besteden aan duurzaamheid en het milieu. Per slot van rekening is het zonde om goede materialen zomaar weg te gooien, terwijl deze prima nog een keer kunnen worden gebruikt. Zo is ook renovatiesloop een goede oplossing. Hierbij wordt de constructie van een pand bij sloop ongemoeid gelaten. Er kan dan om deze vaak nog in prima staat verkerende constructie een nieuw gebouw heen worden gebouwd. We vertellen u hier graag meer over, ook over de andere mogelijkheden die u heeft met een sloopbedrijf dat circulair werkt. U kunt hier dan ook altijd contact over opnemen met ons.

Een greep uit onze opdrachtgevers