Chroom 6 verwijderen

Chroom 6 laten verwijderen

Vroeger werd er bij bouwprojecten regelmatig gebruik gemaakt van een stof die Chroom 6 heet. Een stof die toen werd gezien als een belangrijk onderdeel van het bouwproces, maar waarvan we inmiddels weten dat dit gevaarlijk is voor de gezondheid. Met deze kennis weten we dat het belangrijk is om Chroom 6 te laten verwijderen voordat er verder iets met een dergelijk bouwobject wordt gedaan. Bij Intermilieu hebben we de kennis in huis om Chroom 6 verwijdering mogelijk te maken. Neem dan ook contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen dan bij u langs om de situatie in kaart te brengen en met het verwijderen van Chroom 6 te beginnen.

Wanneer is Chroom 6 verwijdering nodig?

Chroom 6 is een stof die gevaarlijk is voor de gezondheid. Het is namelijk een kankerverwekkende stof. Deze stof kan vrijkomen als er bijvoorbeeld aan een object wordt gewerkt waar Chroom 6 in is gebruikt. Denk aan een renovatie van een gebouw, maar bijvoorbeeld ook aan de sloop hiervan. Als deze werkzaamheden worden uitgevoerd voordat de Chroom 6 is verwijderd, dan kan dit voor een gevaarlijke situatie zorgen. Laat dan ook altijd eerst het verwijderen van Chroom 6 uitvoeren door een professioneel bedrijf. U kunt hiervoor Intermilieu inschakelen. Wij zorgen niet alleen voor Chroom 6 verwijdering, maar staan daarnaast ook klaar om eventuele sloop van een gebouw voor onze rekening te nemen.

Laat een professional Chroom 6 verwijderen

Meer weten over verwijderen van Chroom 6? Neem dan contact op met Intermilieu. Wij leggen u graag uit wat hierbij allemaal komt kijken en wat wij in deze voor u kunnen betekenen. Ons bedrif is gespecialiseerd op het gebied van milieutechniek. Wij zijn in te schakelen om Chroom 6 te verwijderen, maar ook bij het verwijderen van asbest of indien er een bodemsanering uitgevoerd moet worden. Wilt u het gebouw of ander bouwobject laten amoveren? Ook hierin staan wij voor u klaar. Meer informatie over het verwijderen van Chroom 6, maar ook onze andere werkzaamheden, vindt u elders op deze website. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Een greep uit onze opdrachtgevers