Chroom 6 amoveren

Chroom 6 laten amoveren
door een specialist

Chroom 6 is een stof die vroeger veel werd gebruikt bij bouwprojecten. Deze stof werd toen nog louter gezien als een belangrijk onderdeel van het bouwproces, maar inmiddels weten we dat dit ook een stof is die gezondheidsrisico’s met zich meebrengt. Is er dan een project waarbij een gebouw moet worden gerenoveerd of gesloopt, dan moet eerst worden vastgesteld of hier bij de bouw chroom 6 is gebruikt. Is dit namelijk het geval, dan is chroom 6 amoveren een klus die eerst moet worden uitgevoerd. Eerder mogen er geen verdere stappen bij het project worden genomen. Intermilieu is gespecialiseerd op het gebied van chroom 6 recyclen en chroom 6 opruimen. U kunt ons hier dan ook altijd voor inschakelen.

Chroom 6 recyclen

Chroom 6 is gevaarlijk voor de volksgezondheid. Deze stof is kankerverwekkend, iets waar geen informatie over beschikbaar was toen chroom 6 nog veelvuldig werd gebruikt bij de bouw van panden. Wanneer er een renovatie wordt uitgevoerd bij een gebouw waar chroom 6 in is verwerkt, of wanneer dit moet worden gesloopt, dan is het belangrijk om deze stof eerst te laten verwijderen. Bij gebruik van chroom 6 kan recyclen ook pas beginnen als er geen sporen van deze stof meer over zijn gebleven. Bij Intermilieu zorgen wij er niet alleen voor dat het chroom 6 wordt verwijderd, maar zorgen er daarna ook voor dat het gebouw verder wordt gesloopt.

Professioneel chroom 6 opruimen

Chroom 6 opruimen kunt u het beste aan de specialisten van Intermilieu overlaten. We hebben mensen in dienst die hier vaker mee hebben gewerkt en die als geen ander weten waar ze allemaal op moeten letten. We vertellen u graag meer over het verwijderen van chroom 6 en hoe wij dit voor u uit kunnen voeren. We kunnen ook bij u langskomen om de situatie te bekijken en zo een beslissing te nemen over het plan van aanpak. Meer informatie over ons bedrijf en onze specialiteiten vindt u elders op deze website. Indien u vragen heeft over chroom 6 amoveren kunt u natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om deze aan ons te stellen.