Betonboor project

De beste partner voor uw
betonboor project

Bent u op zoek naar een bedrijf dat voor u een betonboor project uit kan voeren? Dan bent u bij Intermilieu aan het juiste adres. Wij hebben namelijk specialisten in dienst die graag voor u aan de slag gaan bij een project waar een betonboor moet worden ingeschakeld. Intermilieu is een bedrijf dat is gespecialiseerd in amoveren van sloopobjecten. Wij zorgen ervoor dat uw gebouw of object grondig wordt gesloopt, waarbij de duurzaamheid wel in het oog wordt gehouden. Met een betonboor kunnen wij door beton en graniet heen boren. Voor het werken met een betonboor zijn professionals nodig die weten wat hier allemaal bij komt kijken.

Bij een project betonboren

We vinden het belangrijk om onze klanten de best mogelijke service bieden. Vandaar dat wij ook de beste materialen en mensen inschakelen om bij een betonboor project aan de slag te gaan. Je boort een muur namelijk niet zomaar weg. Er moet hierbij omzichtig te werk worden gegaan, zeker naarmate de steensoort waar doorheen moet worden geboord steeds steviger is. Als hier onervaren mensen mee aan de slag gaan kan dit negatieve gevolgen hebben of kan het materiaal beschadigen. Wij zorgen ervoor dat dit niet gebeurt. 

Intermilieu inschakelen als bij een project een betonboor moet worden gebruikt

Als er bij een project betonboren moeten worden gebruikt, dan is het een goed idee om hier Intermilieu voor in te schakelen. Wij hebben de expertise en ervaring om een pand, terrein of installatie op een vakkundige manier te ontmantelen. Hierbij houden wij de duurzaamheid altijd in het zicht. Materialen die hergebruikt kunnen worden laten wij door een van onze partners ook daadwerkelijk opnieuw inzetten. Intermilieu inschakelen? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken. U kunt uiteraard ook even een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan.

Een greep uit onze opdrachtgevers