Asbest sanering

Asbest laten saneren door Intermilieu

Is er bij de bouw van uw bedrijfspand gebruik gemaakt van asbest? Dan is het belangrijk om dit grondig en zorgvuldig te laten verwijderen. Dit is nodig bij een renovatie, maar ook bij de sloop van een gebouw. Indien dit saneren niet met zorg wordt gedaan, dan kunnen er kankerverwekkende deeltjes vrijkomen. Het is dan ook het beste om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen. Bij Intermilieu hebben we jarenlange ervaring met het grondig slopen van gebouwen, maar ook met asbest verwijderen. Wij gebruiken hier beproefde technieken voor waarmee we door de jaren heen al op vele locaties asbest hebben verwijderd.

Waarom asbest saneren moet

Asbest is een materiaal dat niet goed is voor de gezondheid. Er zitten kankerverwekkende deeltjes in, die vrij kunnen komen als er niet zorgvuldig wordt gesaneerd. Saneren van asbest laat u dan ook het beste uitvoeren door een extern bedrijf, ga hier niet zelf mee aan de slag! Intermilieu is gespecialiseerd op het gebied van amoveren en weet als geen ander wat hier allemaal bij komt kijken. Wij zorgen ervoor dat de asbest sanering grondig gebeurt, zonder dat hier overlast of onnodige schade bij om de hoek komt kijken.

Professioneel saneren van asbest

Bij Intermilieu werken professionals op het gebied van alles wat te maken heeft met amoveren en saneren. Als wij worden ingezet voor een project, dan zorgen wij ervoor dat dit snel en goed wordt uitgevoerd. Wij ontzorgen u hierbij volledig. Als wij asbest saneren zorgen we ervoor dat dit op een duurzame manier gebeurt. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met milieutechniek te maken heeft. Naast het saneren van asbest kunnen wij bijvoorbeeld ook worden ingezet voor bodemsanering en het ruimen van gevaarlijke stoffen. Elders op deze website vindt u hier meer informatie over, u kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om uw vragen hierover aan ons te stellen.

Een greep uit onze opdrachtgevers