Asbest saneren bedrijf

Bedrijfsmatig asbest saneren

Is uw bedrijf gevestigd in een pand waar bij de bouw asbest is gebruikt? Dan is het belangrijk om voor het uitvoeren van bijvoorbeeld een renovatie dit asbest te laten saneren. Asbest is namelijk een stof met een duidelijk risico voor de gezondheid. Deze risico’s worden groter als er bij uw bedrijf werkzaamheden worden uitgevoerd waar dit asbest bij vrijkomt. Het is dan ook belangrijk om voor het asbest saneren een bedrijf in te schakelen waar professionals werken. Intermilieu heeft de expertise in huis om ervoor te zorgen dat u zich geen zorgen hoeft te maken om gezondheidsrisico’s.

Waarom asbest saneren?

Er zijn verschillende soorten asbest. Niet al deze soorten asbest brengen dezelfde gezondheidsrisico’s met zich mee. Het is dan ook altijd belangrijk om van tevoren te laten bekijken om welke soort asbest het gaat. Blijkt dan bijvoorbeeld dat het hier gaat om losgebonden asbest, dan hebben we het over een soort waarbij gezondheidsrisico’s wel degelijk aan de orde zijn. Deze soort asbest moet altijd worden verwijderd door een gecertificeerd bedrijf. Asbest saneren bedrijfsmatig kunt u het beste laten uitvoeren door de specialisten van Intermillieu. Wij staan klaar om voor u aan de slag te gaan met deze taak.

Asbest saneren bedrijfsmatig

Wilt u voor asbest saneren een bedrijf inschakelen dat hier veel ervaring mee hoeft en dat er daarbij ook voor kan zorgen dat hier geen gezondheidsrisico’s bij ontstaan, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om deze werkzaamheden uit te voeren op een manier die effectief, veilig en duurzaam is. Naast bij uw bedrijf asbest saneren kunt u ons ook inschakelen voor het amoveren van een gebouw of object. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. U kunt dan ook meteen een afspraak met ons maken, zodat wij bij u langs kunnen komen om de situatie in ogenschouw te nemen.

Een greep uit onze opdrachtgevers