Amoveren stroomveld

Amoveren van een stroomveld

Voor het amoveren van een stroomveld neemt u contact op met Intermilieu. Wij hebben veel ervaring met het amoveren van stroomvelden en gaan hiermee graag voor u aan de slag. Bij het amoveren van een stroomveld moet er op meerdere dingen goed gelet worden. Zo is het belangrijk dat dit zo grondig mogelijk gebeurt, zodat er geen onderdelen meer overblijven op het terrein. Maar daarbij is het ook belangrijk dat het stroomveld amoveren zo voorzichtig mogelijk gebeurt. We hebben hier per slot van rekening te maken met elektriciteit, of het stroomveld nou nog gebruikt wordt of niet. Tot slot willen we ook altijd zorgen dat de onderdelen van het stroomveld weer hergebruikt kunnen worden.

Ons bedrijf bij een stroomveld
amoveren inschakelen

Een stroomveld amoveren is een klus die u het beste over kunt laten aan een professioneel bedrijf waar veel expertise op dit gebied aanwezig is. Wij hebben mensen in dienst die weten wat erbij komt kijken om een stroomveld zo veilig mogelijk weg te halen. Bij alle werkzaamheden die wij uitvoeren hebben we aandacht voor het milieu, voor duurzaamheid en uiteraard ook voor de arbeidsomstandigheden. We voldoen aan de wet- en regelgeving en houden klanttevredenheid altijd goed in het oog. Per slot van rekening willen wij onze werkzaamheden dusdanig uitvoeren dat u als klant hier helemaal tevreden mee bent.

Bij uw bedrijf een stroomveld amoveren?

Als u bij uw bedrijf, of op een terrein dat u heeft overgenomen, een stroomveld heeft liggen dat niet meer wordt gebruikt, dan is het goed om hier een specialist voor in te schakelen. We hebben bij Intermilieu deze specialisten in dienst. Reken er dan ook op dat wij ons werk snel en grondig uitvoeren. Indien het veld in zijn geheel gerecycled moet worden, dan hebben wij partners met wie wij dit verzorgen. Naast een stroomveld amoveren kunnen wij ook voor u een gebouw of object slopen. Ook op het gebied van milieutechniek staan wij voor u klaar.

Een greep uit onze opdrachtgevers