Amoveren koppelveld

Een koppelveld laten amoveren

Heeft u op uw terrein een koppelveld dat opgeruimd moet worden? Het is dan verstandig om hier een professioneel bedrijf voor in te schakelen. Per slot van rekening kan het werken met een elektriciteitsveld, zelfs als het niet meer wordt gebruikt, voor gevaarlijke situaties zoeken. Bij Intermilieu hebben we veel kennis in huis als het aankomt op werken met koppelvelden. Wij amoveren uw koppelveld en zorgen er daarbij voor dat de vrijkomende onderdelen zoveel mogelijk weer worden hergebruikt. Zo dragen wij zorg voor een duurzame manier van amoveren, die zo min mogelijk belasting oplevert voor het milieu.

Ons bedrijf uw koppelveld laten amoveren

Een koppelveld is onderdeel van hoogspanningsvelden die u wellicht op uw terrein heeft liggen. Het kan natuurlijk ook dat u een terrein heeft opgekocht waar nog een koppelveld aanwezig is. Het is dan zaak dit veld zo goed en grondig mogelijk op te ruimen, zodat u het terrein weer ergens anders voor kunt gebruiken. Het kan ook zijn dat u het koppelveld graag wil laten amoveren, maar dat u het daarna wel weer ergens anders wilt gebruiken. Wij zorgen ervoor dat dit zonder problemen gebeurt. Als wij een koppelveld amoveren dragen we er zorg voor dat dit geheel duurzaam gebeurt.

Meer weten over het amoveren van een koppelveld

We vertellen u graag meer over wat er allemaal komt kijken bij een koppelveld amoveren. Wij zullen als bedrijf uw koppelveld amoveren en er daarbij voor zorgen dat dit op een duurzame manier gebeurt. We willen met onze werkzaamheden zo goed mogelijk bezig zijn voor het milieu. Naast het amoveren van koppelvelden kunt u ons ook inschakelen voor een scala aan andere werkzaamheden. Denk hierbij aan het amoveren van objecten en gebouwen, maar ook aan het slopen voor renovatie. Ook milieutechniek hebben wij in onze portefeuille zitten. Meer weten over ons bedrijf en wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.