Amoveertechniek

Specialisten in amoveertechniek

Voordat een nieuw bouwproject aanvang kan nemen, moeten bestaande en/of vervallen gebouwen en objecten vakkundig gesloopt worden. Bij voorkeur zonder overlast of onnodige schade te veroorzaken aan aanpalende percelen en objecten. Het belangrijkste onderdeel van amoveren is de duurzame inzetbaarheid. Hierbijwordt goed gekeken naar welke bouwmaterialen hergebruikt kunnen worden, dit heeft uiteraard gevolgen voor de wijze waarop er geamoveerd wordt. Laat sloopwerkzaamheden door de hiervoor opgeleide specialisten van Intermilieu uitvoeren. Zo wordt u volledig ontzorgd, draagt u bij aan een beter milieu én blijft u verschoond van de hoge tarieven die ouderwetse sloopbedrijven hanteren. 

Uw partner op het gebied van amoveer techniek

Schakel de beproefde amoveer techniek van Intermilieu in voor uw sloopprojecten. Dit erkende bedrijf hanteert een gedegen aanpak, waarbij nauwgezet en tot in detail wordt geanalyseerd welke bouwmaterialen recyclebaar zijn. Een sloopproject dat aan Intermilieu wordt uitbesteed, krijgt op die manier een duurzame meerwaarde. Gebouwen, maar ook installaties en infrastructuur bevatten diverse elementen die in aanmerking komen voor hoogwaardig hergebruik. Via het uitgebreide netwerk – en dat van de partners van Intermilieu – vinden materialen die voorheen als afval werden gezien, nu een nieuwe en nuttige bestemming. Dat betekent voor u als opdrachtgever dat de kosten gedrukt worden. Net als bij veel andere projecten loopt het nastreven van duurzaamheid zodoende parallel aan het uitsparen van geld wanneer de amoveer techniek van Intermilieu wordt ingezet. 

De beproefde techniek voor amoveren van Intermilieu

Heeft u een sloopproject waarvoor u wilt gaan amoveren? Intermilieu heeft de expertise en ervaring om uw pand(en), terreinen of installaties op vakkundige wijze en met oog voor duurzaamheid te ontmantelen. Daarnaast is Intermilieu een gelouterde professional in milieutechniek. Voor het ruimen van gevaarlijke stoffen, het veilig verwijderen van asbest of andere saneringswerkzaamheden, doet u een beroep op deze specialist. Zoekt u specialisten die zich volledig richten op amoveren? Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het online contactformulier in.