Amoveer project

Schakel Intermilieu in voor een amoveer project

Staat u op het punt om een nieuw bouwproject op te starten? Vaak moet dan eerst nog een bestaand gebouw of object moeten verwijderd. Het slopen van deze bouwobjecten is een specialistische klus. Niet alleen moet het pand zelf grondig worden verwijderd, hier mag ook geen overlast of schade aan in de buurt gelegen panden bij ontstaan. Voor het uitvoeren van een amoveer project kunt u altijd contact opnemen met Intermilieu. Wij zijn gespecialiseerd in het succesvol afronden van elk amoveringsproject waar wij bij betrokken zijn. Wij doen dit altijd op duurzame wijze, zodat u niet alleen geheel wordt ontzorgd, maar ook nog eens bijdraagt aan een beter milieu.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Waarom een gebouw amoveren?

Intermilieu B.V. is gespecialiseerd in het grondig amoveren van gebouwen en objecten. Als u door ons een gebouw laat amoveren, dan wordt dit niet alleen maar grondig opgeruimd, dit gebeurt ook nog eens op een duurzame manier. Met andere woorden, wij hergebruiken zoveel mogelijk van de materialen die bij het amoveren vrijkomen. We hebben een uitgebreid netwerk aan partners die ervoor zorgen dat alle materialen die hiervoor in aanmerking komen een nieuwe bestemming krijgen. Zo bent u als opdrachtgever niet alleen milieuvriendelijk bezig, maar bespaart u ook nog eens op de kosten. Door ons een project laten amoveren brengt dan ook meerdere voordelen met zich mee. 

Opstarten van een amoveringsproject

Bij Intermilieu is de expertise en ervaring aanwezig om elk pand grondig te amoveren. Wij doen dit niet alleen op vakkundige wijze, maar ook het oog altijd op de duurzaamheid van een bepaald project. En mochten we bij het amoveer project gevaarlijke stoffen tegenkomen, dan ruimen we deze ook voor u op. Wij zijn namelijk ook actief op het gebied van milieutechniek. Wilt u hier meer over weten of een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op. We komen graag een keer bij u langs voor een persoonlijk project en om te bekijken hoe wij uw project kunnen amoveren op de best mogelijke manier.