Amoveer project hoogspanningsvelden

Een amoveer project voor hoogspanningsvelden

Wilt u een professioneel bedrijf inschakelen bij een amoveer project voor hoogspanningsvelden? Dan nodigen wij u uit om hiervoor contact op te nemen met Intermilieu. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van amoveren. Wij hebben door de jaren heen een groot aantal gebouwen, objecten en terreinen geamoveerd. Ook op het gebied van hoogspanningsvelden hebben we veel ervaring. Wij zorgen ervoor dat uw hoogspanningsvelden amoveer project zo grondig en veilig mogelijk wordt uitgevoerd. We werken hierbij zo duurzaam mogelijk, zodat zoveel mogelijk onderdelen van uw hoogspanningsveld kunnen worden hergebruikt.

Onze sectoren

Woningcorporaties

Wij zijn een ervaren partner voor woningcorporaties op het gebied van circulair slopen en saneren.

Industrie

Intermilieu B.V. zet haar expertise in om een verbinding te leggen
tussen bouw- en
sloopwerkzaamheden in de industriesector.

Overheid

Voor de overheid biedt Intermilieu B.V. een totaalpakket aan expertise om diverse sloopprojecten te faciliteren waarbij we focussen op veiligheid, kwaliteit en het milieu.

Projectontwikkeling

Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.  Gaat u verbouwen of opruimen?
Huur een Intermilieu.

Energietransport

Intermilieu B.V. biedt het deskundige inzicht en vakmanschap om ruimte te maken voor de toekomst van bedrijven
binnen de agrarische sector.

Schakel ons bedrijf in voor uw amoveer
project voor hoogspanningsvelden

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal komt kijken bij het amoveren van een hoogspanningsveld, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag alle vragen die u hier maar over kunt hebben en maken gelijk ook een afspraak met u. We komen dan bij u langs om de velden te bekijken en een plan op te stellen om het amoveer project voor uw hoogspanningsvelden zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Er moet bij het verwijderen van een hoogspanningsveld zo zorgvuldig mogelijk te werk worden gegaan. Per slot van rekening hebben we het hier over een elektrisch veld waar levensgevaarlijke situaties bij kunnen ontstaan.